ActivityDetail

Com emplenar el pla financer de Barcelona Activa (Curs Online)

Coneix les passes que cal seguir per capitalitzar l'atur

Online

divendres 1 de març · 00:00h - diumenge 31 de març · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Un dels aspectes clau a l'hora de realitzar un pla d'empresa és definir el pla econòmic i financer, un document que ha de recollir tota la informació de caràcter econòmic i financer referent al projecte empresarial que volem impulsar.

L'objectiu d'aquest document no és un altre que  el d'analitzar si el nostre projecte reuneix les condicions de rentabilitat, solvència i liquidesa necessàries per ser dut a la pràctica.

Barcelona Activa disposa d'una eina que ajuda a les persones emprenedores a definir el pla econòmic financer. Es tracta d'un excel que combina diferents fòrmules orientades a analitzar la salut financera d'un projecte. En aquest curs veurem com emplenar aquest document, i quines variables ham de tenir en compte per obtenir un anàlisi de la viabilitat econòmica del nostre negoci.

Comencem!

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)