ActivityDetail

La teva idea és viable? (Curs online)

Tens una bona idea de negoci però vols conèixer la seva viabilitat? En aquest curs, aprendràs com validar la teva idea mitjançant un conjunt d'eines i tècniques molt fàcils i intuïtives.

Online

divendres 1 de març · 00:00h - diumenge 31 de març · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Tens una bona idea de negoci però vols conèixer la seva viabilitat?

En aquest curs, aprendràs com validar la teva idea mitjançant un conjunt d'eines i tècniques molt fàcils i intuïtives. Coneixeràs metodologies per dissenyar negocis més sòlids; tenint en compte les necessitats i expectatives del públic objectiu, testant la idoneïtat i mesurant l'acceptació per poder estimar la seva viabilitat econòmica.

El primer de tot que farem serà identificar a qui dirigir el meu producte o servei, coneixe'ls i saber quines són les seves necessitats. Després estudiarem les característiques del producte o servei, per saber si s'adequa a les necessitats d'aquest públic objectiu, analitzarem el mercat així com el grau d'acceptació d'aquesta idea i per últim el grau de maduració d'aquesta idea per convèncer a inversors i posar en marxa el nostre negoci.

Tot això, i molt més, ho tens a tan sols un clic!

Nosaltres estem a punt. Ens acompanyes?

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'un i l'últim dia de cada mes. És possible inscriure't encara que ja hagi començat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.

>> Per inscriure't en qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crearte'l aquí.

>> Per obtenir el certificat de realització has de completar tots els mòduls de l'activitat abans que finalitzi l'edició en què s'ha realitzat la inscripció.

>> Per veure els vídeos subtitulats al castellà clica sobre el botó CC que es troba en el reproductor de vídeo i selecciona idioma.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: GESTIÓ EMPRESARIAL I FINANÇAMENT (NW)