ActivityDetail

Com fer una presentació eficaç del teu projecte (Curs Online)

Segurament al llarg de la vostra vida, us heu enfrontat a una presentació en públic.

Online

divendres 1 de març · 00:00h - diumenge 31 de març · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Segurament al llarg de la vostra vida, us heu enfrontat a una presentació en públic. Davant el repte d'una presentació ens apareixen molts dubtes: Què faig per a captar l'atenció?
La bona notícia és que fer una presentació en públic eficaç no depèn tant del talent que tingueu per a comunicar, sinó d'aplicar recursos i un mètode adequat per a poder tenir èxit a la vostra presentació.


A través d'aquesta formació veurem diferents tècniques i metodologies que ens asseguraran una presentació excel·lent. El contingut es distribueix entorn tres blocs. En el primer parlarem sobre l'estructura com a eix vertebrador d'una presentació. Al segon, veurem com fer un ús eficient dels recursos que tenim al nostre abast: des de com hem de mostrar una xifra fins a tècniques per a generar record. Al tercer bloc, en canvi, parlarem d'elements comunicatius personals. L'ús dels silencis, el concepte de prosòdia i de proxèmia, com podem vocalitzar millor, o quina ha de ser la posició del cos, entre d'altres.


Nosaltres estem a punt? I tu? Què haig de dir? Com m'haig de moure? Què passa si no puc controlar els nervis? I si no s'entén el que estic explicant? M'ajustaré al temps assignat? i així podem fer una llarga llista de dubtes.


Temari:

Presentació

Estructura

Com utilitzar recursos

La veu, el moviment i el focus

Tancament



Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'un i l'últim dia de cada mes. És possible inscriure't encara que ja hagi començat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure't en qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització has de completar tots els mòduls de l'activitat abans que finalitzi l'edició en què s'ha realitzat la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats al castellà clica sobre el botó CC que es troba en el reproductor de vídeo i selecciona idioma.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: EL PERFIL DE LA PERSONA EMPRENEDORA (NW)