ActivityDetail

El Design Thinking com a eina aplicada a la concepció de models de negoci disruptius

Estem vivint la societat de l'excés, on la oferta supera amb escreix la demanda. Destacar-nos de la competència per mitjà del valor afegit i la diferenciació del nostre producte, servei i/o model de negoci resultarà imprescindible per a la nostra perpetuació en el temps d'una manera sostenible. Monosessió: 1 sessió de 4 hores Activitat gratuïta

Aula virtual

dimarts 16 de juliol · 09:30h - 13:30h

Idioma d'impartició: Castellà

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a assistides a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard, es comptabilitzaran com a no assistides i no se'ls generarà el certificat corresponent.

Objectius:
a) Aprendre a innovar amb èxit gràcies al Design Thinking.

b) Sistematitzar les propostes en oportunitats reals de negoci, d'alt valor per a la clientela.

c) Conèixer el conjunt d'eines necessàries i la metodologia per a dur a terme accions creatives i com desenvolupar nous productes o serveis.

Contingut:
1. Què entenem per Design Thinking?

2. Perquè una eina creativa per un model de negoci

3. Quan i com l'emprarem per obtenir el màxim profit.

4. Procés: Empatització, Definició, Ideació, Testeig i Implementació

5. Altres eines i tècniques més adients per a treballar cada etapa

Activitat impartida per Esther Orive

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

Si no formes part de la comunitat Netactiva, cal que t'enregistris trucant al 901 551 155 i sol·licita dia i hora per a una sessió informativa. O bé, fes clic aquí.

És imprescindible que portis el teu DNI o NIE vigent (o en el seu defecte el resguard de renovació). En cas que portis un NIE en paper, caldrà adjuntar també el passaport o el document d'identitat del país d'origen.

Per garantir el rigor i la qualitat formativa, no es permetrà l'entrada a l'aula un cop passats 15 minuts de l'inici de l'activitat.

En cas que no puguis assistir a l'activitat, és necessari que et donis de baixa amb 12 hores d'antel·lació entrant a l'apartat ACTIVITATS del teu Espai Personal, al qual pots accedir fent clic aquí. D'aquesta manera una altra persona podria aprofitar la teva plaça.

Aquestes activitats es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria de les persones assistents sol·licitin que es facin en castellà.

PER ASSISTIR A L'ACTIVITAT, ÉS IMPRESCINDIBLE PORTAR LA SEGÜENT DOCUMENTACIÓ:

Documentació de l'activitat
Design_thinking.pdf

Informació addicional

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 04:00 hores

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: EL PERFIL DE LA PERSONA EMPRENEDORA (NW)

Valoració del curs

Mitjana
9.67

Formació impartida per

Puntuació mitjana
9.67
Puntuació mitjana

Informació no disponible

-