ActivityDetail

Cobertura legal i protecció per al teu negoci (Curs Online)

Coneix les assegurances legalment necessàries per iniciar una activitat, així com aquelles que són aconsellables.

Online

divendres 1 de març · 00:00h - diumenge 31 de març · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

Et donem la benvinguda!


Aquest curs té com a objectiu conèixer quines assegurances són necessàries i, en funció de l'activitat emprenedora,quines són obligatòries per a la creació d'un nou negoci.



A través de les diferents lliçons aprendrem quines són les diferències entre una pòlissa d¿accidents i una de responsabilitat civil, els tipus de responsabilitat civil, els convenis relacionats amb els accidents que poden patir els treballadors i quines són les principals assegurances d¿espais o d¿agents que intervenen en l¿activitat de la institució.
Nosaltres estem a punt, i tu?

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Informació no disponible

Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada:

Preu: Aquesta activitat és gratuïta

Programa: FORMES JURÍDIQUES, FISCALITAT I NORMATIVES (NW)