bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selection of language and other options:

Registered users

Access to the various options of the website:

Incubadora MediaTIC

Contact Us

This incubator will allow digital talent to be boosted while fighting against the digital gap, added to the other measures of the new Digital Economy Line of Barcelona City Council.

We are currently looking for new start-ups to set up in the city and to take advantage of a top level entrepreneurial ecosystem at a European level. If you are interested, you can contact us at:

emprenedoria@barcelonactiva.cat

Que Ús la Incubadora MediaTIC

╔s una nova incubadora adrešada a empreses d'alt impacte tecnol˛gic. Les empreses seleccionades tindran al seu abast un conjunt d'avantatges i serveis d'alt valor afegit per al seu creixement. Aquests avantatges aniran lligats principalment a l'accÚs a un espai fÝsic per al desenvolupament de l'activitat empresarial, serveis d'acompanyament i assessorament empresarial i connexions amb l'ecosistema.

Objectius:

- Oferir els instruments i eines necessÓries per facilitar el creixement de les empreses intensives en l┐˙s de tecnologia.
- Promoure i enfortir l┐ecosistema i el teixit econ˛mic digital i innovador.
- Fomentar la transferŔncia tecnol˛gica, de coneixement i dels resultats obtinguts a la recerca cap a l'empresa i la societat.

Quines empreses poden instalĚlar-se?

Les empreses que tinguin interŔs en formar part de la incubadora d┐empreses hauran de tenir les segŘents caracterÝstiques:

- Empreses intensives en desenvolupament tecnol˛gic.

- Es valorarÓ favorablement aquelles empreses que desenvolupin tecnologies en el camp de: IntelĚligŔncia Artificial, Internet of Things, tecnologies espacials, nanotecnologia i rob˛tica.

- Es prioritzaran els projectes liderats per dones amb l'objectiu de fomentar la seva presŔncia en el mˇn cientÝfic i tecnol˛gic.

- Empreses constitu´des que no superin els dos anys d'activitat. Es farÓ distinciˇ en funciˇ de l┐estat de maduraciˇ que podrÓ ser:

- Fase de desenvolupament: el producte i/o servei encara no ha arribat al mercat.
- Fase inicial de comercialitzaciˇ: el producte i/o servei estÓ disponible al mercat.

Una vegada aprovades per a la seva instalĚlaciˇ les empreses hauran de tenir domicili fiscal a Barcelona

On estÓ la Incubadora MediaTIC

Edifici MEDIATIC
Roc Boronat, 117 08018 Barcelona


See the map bigger