bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Inici > Espais Incubació

Incubadores d'empreses

Les incubadores són entorns innovadors, amb les infraestructures i els serveis més avançats, amb l'objectiu de donar suport als projectes empresarials en els seus processos de creació i creixement.

Per aconseguir-ho, posen a disposició dels usuaris serveis logístics, administratius i de valor afegit, faciliten l'accés al finançament i a la internacionalització, i fomenten el networking i les sinergies amb empreses allotjades.

Coneix les incubadores de Barcelona Activa

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, facilita la instal·lació d'empreses de nova creació a la ciutat de Barcelona amb diferents propostes específiques i destinades, respectivament, a empreses innovadores de nova creació i entitats que aglutinen innovació i les seves spin-off.

Coneix les nostres incubadores

Espais de coworking

Els espais de coworking, en contraposició als mòduls d'ús privat, són espais oberts l'ús dels quals també permet aprofitar tot el ventall de serveis que ofereix Barcelona Activa.

Aquests espais estan dotats amb el mobiliari imprescindible, perquè els i les professionals autònoms i microempreses puguin desenvolupar la seva activitat i relacionar-se amb altres empreses i/o persones professionals.

Coneix els espais de coworking de Barcelona Activa

L'Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, també ofereix espais de coworking per a microempreses i professionals.

Coneix els espais coworking