bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Incubadora MediaTIC

Vols saber més?

Aquesta incubadora permetrà impulsar el talent digital i lluitar contra l'escletxa digital, sumant-se a la resta de mesures de la nova línia d'Economia Digital de l'Ajuntament de Barcelona.

Actualment estem buscant noves startups per a instal·lar-se a la ciutat i gaudir d'un ecosistema emprenedor de 1r ordre a nivell europeu. Si esteu interessats o interessades, contacteu-nos a:

emprenedoria@barcelonactiva.cat

Incubadora MediaTIC

És una nova incubadora adreçada a empreses d'alt impacte tecnològic. Les empreses seleccionades tindran al seu abast un conjunt d'avantatges i serveis d'alt valor afegit per al seu creixement. Aquests avantatges aniran lligats principalment a l'accés a un espai físic per al desenvolupament de l'activitat empresarial, serveis d'acompanyament i assessorament empresarial i connexions amb l'ecosistema.

Objectius:

- Oferir els instruments i eines necessàries per facilitar el creixement de les empreses intensives en l'ús de tecnologia.
- Promoure i enfortir l'ecosistema i el teixit econòmic digital i innovador.
- Fomentar la transferència tecnològica, de coneixement i dels resultats obtinguts a la recerca cap a l'empresa i la societat

Quines empreses poden instal·lar-se?

Les empreses que tinguin interès en formar part de la incubadora d'empreses hauran de tenir les següents característiques:

- Empreses intensives en desenvolupament tecnològic.

- Es valorarà favorablement aquelles empreses que desenvolupin tecnologies en el camp de: Intel·ligència Artificial, Internet of Things, tecnologies espacials, nanotecnologia i robótica.

- Es prioritzaran els projectes liderats per dones amb l'objectiu de fomentar la seva presència en el món científic i tecnològic.

- Empreses constituïdes que no superin els dos anys d'activitat. Es farà distinció en funció de l'estat de maduració que podrà ser:

a) Fase de desenvolupament: el producte i/o servei encara no ha arribat al mercat.
b) Fase inicial de comercialització: el producte i/o servei està disponible al mercat

Ubicació de la Incubadora MediaTIC

Edifici MEDIATIC
Roc Boronat, 117 08018 Barcelona


Veure mapa més gran