bcn.cat/emprenedoria

 
 

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Inici > Espais Incubació

Què és el programa de Preincubació?

Tens un projecte que vulguis impulsar i fer créixer de manera sostenible? Inscriu-te al programa de Preincubació de Barcelona Activa i t'acompanyarem en el procés de definició i posada en marxa del projecte.

El Programa de Preincubació consta de dues fases:
1. La primera fase (Bootcamp) tindrà una durada de cinc dies i es treballarà per definir i validar el model de negoci així com millorar les habilitats emprenedores de les persones participants.

2. La segona fase (Preincubació) consisteix en la incubació del projecte durant 6 mesos, on es disposarà d'un espai de coworking gratuït. Les persones participants també rebran assessorament personalitzat, realitzaran tallers pràctics (workshops) i participaran de manera activa en una comunitat emprenedora on es desenvoluparan activitats per fomentar sinergies i cooperació amb l'objectiu de madurar i enriquir els projectes.

Quin és el procediment per participar?

25 projectes seran seleccionats per participar en la primera fase, el Bootcamp, on el darrer dia un comitè seleccionarà els 10 projectes que accediran a la segona fase, la Preincubació durant 6 mesos.

Els 15 projectes que no siguin seleccionats per preincubar-se participaran en les diferents activitats que es realitzin durant els 6 mesos com, per exemple, els workshops.

Tant el programa com l'espai de coworking tindran lloc a les instal·lacions de l'Almogàvers Business Factory, al carrer dels Almogàvers, 165, 08018 Barcelona.

A qui va dirigit?

A qualsevol persona emprenedora o equip d'emprenedors/es que compleixin els següents criteris:

1. Projecte amb una idea definida i de qualsevol sector. Es valorarà tenir una primera versió del producte/servei o una idea validada al mercat.

2. Projecte que estigui o no constituït com a societat.

3. Que els membres de l'equip tinguin disponibilitat. Com a mínim un/a membre s'ha de dedicar completament al projecte.

4. Implicació i compromís tant amb el projecte com amb el programa de Preincubació.

Inscripció

Per presentar la sol·licitud és necessari enviar un correu a preincubacio@barcelonactiva.cat adjuntant la documentació que es detalla a continuació:
· Fitxa de participació: [descarregar aquí la Fitxa de participació Programa de Preincubació]
· Vídeo. Envia'ns un vídeo de màxim un minut explicant el projecte i les motivacions per dur-lo a terme (el format del vídeo ha de ser mpg).
· Currículum vitae de totes les persones integrants de l'equip.

Data límit per presentar la sol·licitud el 16 d'octubre del 2017.