bcn.cat/emprenedoria

Avís:

Selecciona l'idioma i altres opcions:

Usuaris/àries registrats/ades

Accessos a les diverses opcions del web:

Sessió inicial

Sessions informatives

C. per a la Iniciativa Emprenedora Glòries

C/ Llacuna, 162, Barcelona | 901 551 155

Bus 7, H12, 62, 92, 192, B-21
Metro Línia 1 - Glòries
Tram T4 - Ca l'Aranyó
Renfe Estació Clot

Més detalls al mapa.

Centre de Recursos

Sol·licitud d'assessorament tècnic

Per fer ús del Centre de Recursos per Empendre s'ha d'haver fet la sessió informativa. En cas de voler assessorament expert amb un tècnic haurem de demanar cita mitjançant aquest enllaç.

RECORDA que per l'assessorament amb cita prèvia amb el tècnic es convenient preparar-se prèviament l'entrevista fent un recull de les consultes a realitzar. Al mateix temps, recorda que disposes del complet aplicatiu Pla d'Empresa ONLINE, on t'ajudarà a analitzar la teva viabilitat amb el suport d'experts.

Darrera actualitat emprenedora

inscriure.gif Si vols rebre el butlletí "Barcelona Activa - Emprenedoria" amb l'activitat i novetats destacades clica al següent enllaç i indica a quina adreça email vols que te l'enviem:

[recorda que a l'adreça email que has indicat, rebràs la confirmació de la subscripció amb un email de títol "Benvingut/guda" de Barcelona Activa | Emprenedoria; i també que a tots els nostres enviaments incloem un enllaç perquè et donis de baixa del butlletí en qualsevol moment]

Emprenedoria2017 1T

Last minute: activitat disponible propers dies [RSS]:

Programa SENCER d'activitat a Emprenedoria: ico_pdf_color.gif

Àmbit economia social i solidària

Sol·licitud assessorament en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària

Des de Barcelona Activa volem acompanyar-vos a impulsar els vostres projectes socioeconòmics en l'àmbit de l'Economia Social i Solidària! És per això, que hem posat en marxa aquest servei d'assessorament especialitzat i personalitzat per tal d'acompanyar i ajudar a que el vostre projecte tiri endavant. El servei ofereix assessorament, entre d'altres en: generació de la idea, legislació, fiscalitat, comunicació, finançament, organització i gestió d'equips i acompanyament en l'elaboració del pla d'empresa.

Pots demanar assessorament en el següent enllaç